کوتاه و مختصر پیرامون تمر هندی

آمار مطالب

کل مطالب : 1892
کل نظرات : 76

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 1

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز : 36
باردید دیروز : 0
بازدید هفته : 1803
بازدید ماه : 17774
بازدید سال : 78784
بازدید کلی : 403482
تبلیغات
<-Text2->
نویسنده : سید محمد سیداصیل
تاریخ : دو شنبه 10 شهريور 1393
نظرات

خوردن تمرهندى در خفقان قلب و خارش و سوزش و خشکى و جوش و بثور سرخ‏رنگ که از حرارت باشد، و التهاب گرم‏مزاجها بى‏مانند می باشد و باعث فرح و گشادگى قلب می شود.

تمرهندى قوت شهوت و میل جماع را کم می کند.

چون تمرهندى را پخته کوبیده ضماد گذارند، عضو و عضله سست‏شده را قوت مى‏بخشد.

ضماد تمرهندى با پیه و مثل آن سر دمل را باز می کند.

ضماد او ورمها و دردهاى عضلات را فرو نشانیده تسکین می دهد.

خوردن آن براى سردمزاجها زیان‏بخش و زیاد خوردن آن گرم‏مزاجها را باعث قبض طبیعت شده، رفع ضررش را کتیرا و خشخاش و لعاب بهدانه می کند.

ساده‏ترین نوع استفاده از او آنست که مشتى از آنرا مثل چاى در قورى دم کرده با نبات یا قند بیاشامند. چاشنى آش و غذا کردن نیز طریق دیگر آن می باشد.

 

منابع

  • جعفر شهری باف، طهران قدیم، ج‏1، نشر معین(1383)

منبع: http://www.tim.ir/


تعداد بازدید از این مطلب: 479
موضوعات مرتبط: دانستنی ها , پزشکی , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








********به وبلاگ من خوش آمدید********* خدایا مرا ببخش / مرا فهمی ده تا فرامین وحکمت هایت را درک کنم/ و مرا فرصتی دیگر برای بهتر بودن ده تا دستهاو زبان تو شوم . آمین یا رب العالمین


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود